Välkomna till Equalize UF

Publicerat: 2013-01-07 - 23:09:36 Kategori: Equalize Kommentera 0
Ni har just klickat er in på Equalize UF´s hemsida, där ni kan läsa mer om oss som företag samt lägga in beställningar på våra produkter(detta kan dock bara ske när produkterna finns i lager, inlägg om detta kommer inom kort).
 
Såå, vår söndag gick åt till att äta en god frukost och det viktigaste av allt: skicka iväg en första beställning till våra leverantörer. Vi är taggade till tusen att få se våra produkter "live" och framför allt är vi sugna på att visa er vad vi jobbat så hårt med under hösten.
 
Under fliken "Tyck till" kommer ni som kunder och läsare att kunna tycka till om bland annat kommande designer. Eftersom vi alltid vill sätta kunden i fokus är det viktigt för oss att ni får säga vad ni tycker angående våra produkter. Under våren kan ni hålla utkik efter inlägg i under denna flik då vi garanterat kommer att vilja ha er hjälp
 
Vi hoppas att ni kommer klicka er in här många gånger i fortsättningen och vi kommer uppdatera er när det händer saker i företaget som vi vill att ni läsare ska få ta del av!
 
Så här vid det nya året, önskar Equalize er en god fortsättning! 

Skickade kommentarer:

Om du önskar att lägga en beställning, gör det ej via kommentarer. Klicka här → beställa!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (Endast vi på Equalize ser den)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback